11:00 - 12:00

11:45 – 12:00
15 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

WELCOME & OPENING ADDRESS

Speakers

H.E Omar Sultan Al Olama

Minister of State for Artificial Intelligence, Digital Economy and Remote Work Applications

United Arab Emirates

Government of UAE

12:00 - 13:00

12:00 – 12:20
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Unleash Digital with EI Technology Innovation

Speakers

Dr. Tian Qi

Chief AI Scientist

Huawei Cloud

China

12:20 – 12:40
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Mapping the Future of Mobility

Speakers

Dr. Brian Gu

Vice Chairman & President

XPENG

China

12:40 – 13:00
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Speakers

Dr.Guy Diedrich

Global Innovation Officer & SVP

CISCO Systems Inc.

United States of America

13:00 - 14:00

13:00 – 13:20
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Speakers

Sebastien Borget

Co-Founder & COO

The Sandbox

France

13:20 – 13:40
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Speakers

Dimitrios Dosis

President, EEMEA

Mastercard

United Arab Emirates

13:40 – 14:00
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Speakers

Kian Mossanen

CIO

Siemens Energy

Georgia

Natalya Makarochkina

SVP, International Secure Power

Schneider Electric

Russia

11:00 - 12:00

11:00 – 11:20
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

The critical role R&D plays in future proofing a nation’s economy

Speakers

Dr. Ray O. Johnson

CEO

Technology Innovation Institute (TII)

United Arab Emirates

11:20 – 11:40
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Speakers

Helmut Reisinger

CEO EMEA & LATAM

Palo Alto Networks

United States of America

11:40 – 12:00
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

The Technologies that will make Web 3.0 a reality with focus on Cyber immunity

Speakers

Eugene Kaspersky

Co-Founder & CEO

Kaspersky

Russia

12:00 - 13:00

12:00 – 12:30
30 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Culture of Innovation

Speakers

Paul Misener

VP Global Innovation Policy and Communications

Amazon

United States of America

12:30 – 12:50
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Speakers

Angelika Gifford

VP EMEA

META

Germany

12:50 – 13:10
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Speakers

Sean Gourley

Founder & CEO

Primer

United States of America

13:00 - 14:00

13:10 – 13:30
20 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Fireside Chat: Creating learning impact at scale with technology

Speakers

Divya Gokulnath

Co- Founder

BYJU’S

India

13:30 – 14:00
30 Minutes
Free
  • Gitex Global
  • Track: Main Stage
  • Sheikh Rashid Hall

Panel: Africa Spotlight